Бисери във Форума
Започната от Addicted_2_Chervilo, Apr 21 2008 06:38 PM
806 отговора на тази тема
Публикувано 21 April 2008 - 06:54 PM
Ей суперче Addicted 
Отдавна чаках някой да направи такава тема.
Ще започна от колекцията си с лични съобщения
Вижте това личице само
http://www.djvibes.o...?showuser=12631
I quote :
HIM:аве песента на лопес дето е с давид фереро фактомания ремикса немога да я намеря ще ми дадеш ли линк плс
HIM:Emi na Wally Lopez i na David Ferrero pesenta - paris ne6to si ot seta na dubai mn q iskam L:)
МE :Ca Cest Paris - I kakvo te kara da mislish 4e ya imam Imam ya ot albuma. Iztegli si albuma I'm coming to Dubai i si ya slushai - Kakvo iskash da ti ya otreja i da ti ya ka4a li ?
HIM:Mda 6te e mnogo hubavo i 6te sam mn blagodaren 4e ako si pravq set tq e mn cenno dopylnenie sq q tarsq v amerikanski forumi i o6te nikade q nqma
ME:I kak she si ya slojish v seta otryazana??????
HIM:E sega to mi trqbva syvsem malka 4ast ot pesnqta za seta ina4e mersi za programata
HIM:i ako moje mi kaje6 6oto nesynm sig Mad Mark i Mark Knight edin i sa6t 4ovek li sa v smisal Mad Mark da ne nekaf prqkor na Knight
HIM: Nqma lo6o ok super taman nema tarsq mn
Съжелявам,но на латиница си кореспондирахме с този, ако го преведа на кирилица,ще се загуби автентичноста
Така че моля ви не ми трийте поста 

Отдавна чаках някой да направи такава тема.
Ще започна от колекцията си с лични съобщения

Вижте това личице само
http://www.djvibes.o...?showuser=12631
QUOTE(buljo @ Apr 16 2008, 02:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
каде линка ме 

I quote :
HIM:аве песента на лопес дето е с давид фереро фактомания ремикса немога да я намеря ще ми дадеш ли линк плс
HIM:Emi na Wally Lopez i na David Ferrero pesenta - paris ne6to si ot seta na dubai mn q iskam L:)
МE :Ca Cest Paris - I kakvo te kara da mislish 4e ya imam Imam ya ot albuma. Iztegli si albuma I'm coming to Dubai i si ya slushai - Kakvo iskash da ti ya otreja i da ti ya ka4a li ?
HIM:Mda 6te e mnogo hubavo i 6te sam mn blagodaren 4e ako si pravq set tq e mn cenno dopylnenie sq q tarsq v amerikanski forumi i o6te nikade q nqma
ME:I kak she si ya slojish v seta otryazana??????
HIM:E sega to mi trqbva syvsem malka 4ast ot pesnqta za seta ina4e mersi za programata
HIM:i ako moje mi kaje6 6oto nesynm sig Mad Mark i Mark Knight edin i sa6t 4ovek li sa v smisal Mad Mark da ne nekaf prqkor na Knight
HIM: Nqma lo6o ok super taman nema tarsq mn
Съжелявам,но на латиница си кореспондирахме с този, ако го преведа на кирилица,ще се загуби автентичноста

Публикувано 21 April 2008 - 07:00 PM
QUOTE(иВаН @ Jan 24 2008, 07:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
не може всеки да няма любим клуб и за това я пускам тази тема да разбера и вашите
за мен са маниа и ибиза
за мен са маниа и ибиза

Това ми изглежда забавно.

Публикувано 21 April 2008 - 07:13 PM
QUOTE(Itcy @ Apr 21 2008, 07:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това ми изглежда забавно. 

Леелеее как не се сетих, тва на колко приятели съм го показвал тоя пост

Публикувано 21 April 2008 - 07:13 PM
QUOTE(MyRoOoO @ Nov 19 2007, 04:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
дъпам веднага , грехота е да не го дръпнеш
Направо е грехота - 11тата Божа заповед - Дърпай. ахахаххаха
Публикувано 21 April 2008 - 07:20 PM
http://www.djvibes.o...showtopic=25261
QUOTE(tonec @ Apr 21 2008, 02:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
няма проблеми... яжтеее
QUOTE(dybbuk @ Apr 21 2008, 06:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не ми се яде........не съм гладен...........не искам да ограбвам български продуценти и няма да си го сваля